Şanlıurfa 1 Şubesi

GENÍŞLETÍLMÍŞ ÍSTÍŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTÍRDÍK

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif SELVÍ'nin katılımı ile genişletilmiş istişare toplantımızı gerçekleştirdik.
   Memur-Sen Hizmet kolu başkanları, ilçe yönetimlerimiz, kadın komisyonumuz ve sendikamızın uç beyleri olan iş yeri temsilcilerimizin yoğun katılımı ile gündemdeki konuları, sendkal temsil, görev ve sorumluluklar çerçevesinde verimli bir istişare toplantısı icra edildi.

     Şanlıurfa Memur-Sen Íl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Íl Başkanı Íbrahim  COŞKUN yaptığı konuşmada; mali, sosyal ve özlük hakların iyileştirilmesi mücadelesi  vermekle beraber bizi biz yapan değerlerimize yönelik de sosyal, sanatsal ve kültürel çalışmalara önem verdiklerini belirtti. Bir Bilenle Bilge Nesil Yarışmaları, her cumartesi ikindi namazına müteakip gerçekleştirilen irfan sohbetleri, protokol çerçevesinde "Okullar Íyilikte Yarışıyor" projesi, sinema ve tiyatro gösterimi, konferanslar ve seminerler... Tüm yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlere katkı ve katılımın önemini vurguladı.


    Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Sayın Latif SELVÍ yaptığı konuşmada; Şanlıurfa'da sendikamızın A kadrosu ile birlikte olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti. Özgürlük talebi, hak mücadelesi, haklıyı güçlü kılma iradesi, kültürel yatırım yapma şuuru, çözüm üretme ve teklif sunma açısından Türkiye'nin en büyük örgütlü yapısı olduğumuzu vurguladı.
  
     Sözleşmeli, ücretli, vekil gibi kamudaki kadrosuz istihdam türlerinin son bulması, öğretmenlik meslek kanununun bir an önce çıkması ve 3600 ek göstergenin verilmesi için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.
   Toplantıda bulunan her bir arkadaşın misyon sahibi olduğunu, iş yerlerinde bir dava adamı şuuru ile çalışması gerektiğini vurgulayarak katılım ve katkı sunan her kese teşekkür etti.